jump to navigation

Diensten

Reparties doen wij vakkundig en snel. U betaalt geen diagnose kosten en wanneer wij uw systeem niet kunnen repareren of als de repartie te duur zou worden betaalt U niets.

Voor workshops en trainingen op hardware en software gebied kunt U ook bij ons terecht. Ook deze geven we op maat.

U heeft waarschijnlijk meer gegevens of uw harde schijf staan dan waar U zich bewust van bent. Een gecrashte harde schijf kan daarom een enorm verlies aan documenten maar belangrijker nog waardevolle foto’s en videos opleveren. Wanneer de electronica van uw harde schijf het nog toelaat om deze te benaderen kunnen wij met onze recovery software vaak nog een groot deel van uw data redden. Ook hier geld dat wanneer wij geen data van uw harde schijf kunnen redden u niets betaalt.

Iedereen heeft zijn eigen specifieke gebruik ven een computer wat vaak maatwerk vereist. Een standaard PC speelt daar onvoldoende op in. Vaak krijgt U een beetje van alles maar zelden vindt u precies wat u zoekt. In onderling overleg geven wij u een volledig vrijblijvend advies en bijbehorende prijsopgave. Voor de systemem welke wij leveren worden enkel A-merk onderdelen gebruikt en wij bieden u volledige garantie op het probleemloos werken van het gehele systeem. Mochten er problemen ontstaan met onderdelen dan worden deze snel en kosteloos vervangen.

Hoe langer u een PC gebruikt hoe meer deze vervuilt raakt wat weer negatieve effecten heeft: uw systeem wordt traag, niet alles werkt meer naar behoren, en onnodig veel schijfruimte wordt in beslag genomen. Wij kunnen snel all software problemen verhelpen waardoor het niet nodig is om uw systeem volledig opnieuw te installeren.

Wie veel op het internet surft krijgt al snel te maken met virussen en spyware. Ondanks speciale software daartegen dringen deze zaken toch vaak binnen op uw computer en kunnen naast verlies van data en een traag systeem ook leiden tot diefstal van uw gegevens. Wij kunnen uw systeem weer helemaal virus en spyware vrij maken en u van de juiste adviezen voorzien om in de toekomst zoveel mogelijk van deze problemen verlost te blijven.

Wilt u uw besturingssysteem opnieuw laten installeren of overweegt u een nieuw besturingssysteem aan te schaffen? Wij installeren dit graag en vakkundig voor u. Naast de installatie verzorgen wij ook een juiste configuratie zodat u meteen aan de slag kunt. Wanneer u het besturingssysteem bij ons besteld, is installatie zelfs gratis.

Het huis van de toekomst is digitaal. Het is echter niet eenvoudig om alle componenten in uw woning juist aan te sluiten en te configureren zodat ze allemaal probleemloos samenwerken. Wij kunnen uw woning digitaliseren waarbij uw TV, audio apperatuur en PCs via een (draadloos) netwerk samenwerken. Ook kunnen wij uw alle benodigde onderdelen leveren om dit te realiseren: modems, routers, switches, hubs, media streamers, (media center) PCs, etc.

Voor een volledig probleemloos gebruik van uw PC kunt u natuurlijk bij ons terrecht. Middels onderhoudscontracten zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw hardware en software en nemen wij u het volledige beheer uit handen. We verzorgen reparaties wanneer deze nodig zijn, lossen software problemen op en installeren programma’s en besturingsystemen voor u. Dit alles voor een vast bedrag per jaar (exclusief benodigde hardware en software welke wordt aangeschaft).

%d bloggers liken dit: